top of page
Search

Trenduri Culoare Toamna 2023

Pe măsură ce frunzele încep să-și schimbe culoarea și aerul devine răcoros, nu doar natura trece printr-o transformare. În lumea frumuseții, toamna aduce cu ea o paletă bogată și caldă de culori pentru păr, care reflectă nuanțele uimitoare ale sezonului. Să explorăm câteva dintre cele mai importante culori de păr pentru toamna anului 2023:

Cinnamon Spice:

Imaginați-vă mirosul cald și atrăgător al scorțișoarei care plutește în aer într-o zi de toamnă răcoroasă. Culoarea Cinnamon Spice capturează această esență cu nuanțele sale adânci, maron-roșiatice, creând o înfățișare confortabilă și vibrantă.Toasted Maple:

Această nuanță se inspiră din roșul vibrant și portocaliul frunzelor care acoperă solul în toamnă. Aceasta culoare consta intr o combinație de roșu intens cu subtile reflecții caramel, adăugând profunzime și dimensiune părului tău.


Chestnut Brown:

Dacă cauți o opțiune bogată și multidimensională, Chestnut Brown este alegerea potrivită. Combină maro intens cu nuanțe subtile de roșu, evocând senzația de a fi învelit într-o șal de lână luxos.

Pumpkin Spice:

Adoptă spiritul sezonului cu Pumpkin Spice. Această culoare este o combinație vibrantă de portocaliu cupru și maro cald, amintind de celebra băutură de toamnă.
Gold Honey:

Pentru cei care doresc o notă de soare chiar și în cele mai noroase zile de toamnă, Gold Honey este alegerea perfectă. Această nuanță include o combinație de blond auriu și tonuri de miere, aducând căldură și strălucire părului tău.

Acestea sunt doar câteva dintre culorile încântătoare pentru păr care vor încununa capetele în 2023. Fiecare culoare surprinde esența sezonului, oferind o șansă de a abraza frumusețea toamnei în propriul tău mod unic.

67 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page