top of page
Search

Coafuri si culori la moda in 2024

Deși încă nu am lăsat 2023 în urmă, nu este niciodată prea devreme să începem să ne gândim la viitoarele obiective de păr pentru 2024. Ne putem aștepta la tendințele părului femeilor care îmbrățișează individualitatea și stilul personal - gândiți-vă la orice, de la tunsoare pixie până la firele lungi și fluide. Cum alegem? Luați în considerare forma feței, tipul de păr și stilul de viață ale dvs. și adăugați câteva touch-uri personalizate. Pentru a vă ajuta să vă inspirați puțin pentru anul următor, iată cateva tendinte pe care să le aveți pe radar.



1. Shaggy Bowl

Coafurile pentru femei shaggy, cum ar fi shaggy bowl, vor avea un moment în 2024. Este, în esență, o tăietură in forma de ciupercă însoțită de un shag dezordonat și se potrivește cel mai bine celor care caută o tunsoare îndrăzneață care să se potrivească personalității lor. Acest stil trendy arată excepțional de bine cu firele crețe.







2. Long Curtain Bangs

Bretonul lung de perdea a fost una dintre cele mai mari tendințe de coafură din 2023 și nu vor pleca nicăieri nici în 2024! Acest breton iconic se extinde de la partea de jos a sprâncenelor până la puntea nasului și este mai lung pe lateral. Ele flatează coafurile lungi și scurte și pot fi adaptate la forma feței.




3. Gradient curbat

Un gradient curbat este calea de urmat pentru cei care încearcă să-și crească părul, dar nu vor să sacrifice stilul. Redă mai multe lungimi de păr, oferind volum și mișcare indiferent de tipul sau textura părului. Gândiți-vă la asta ca la „tunsoarea Rachel” din 2024.


4. Gradient ultra-lung

Vedetele au îmbrățișat deja versiunea mai lungă a gradientului în 2023, iar tendința este gata să continue și anul viitor. Această tunsoare adaugă volum părului plat de o lungime monotonă. Această croială retro arată grozav stilată, elegantă și dreaptă sau cu un val ușor.






5. The Right Square

Iată o altă tendință puternică din 2023, care este aici pentru a rămâne. Această coafura atemporală și sofisticată a primit un upgrade modern, fiind purtată pe partea mai lungă, cu un centru conic și franjuri asemănătoare cu ale lui Brigitte Bardot care se oprește la nivelul nasului.









6. Pixie ultra-scurt

Pixie clasic este o alegere excelentă pentru cei care caută o tăietură elegantă și ușor de întreținut - este garantat că va arăta lustruit în câteva minute. Acest stil decupat versatil arată măgulitor pentru femeile de toate vârstele și arată grozav, elegant sau ciufulit.






7. Caracatița actualizată

Adusă în vogă de Tony & Guy, Caracatița de la sfârșitul anilor 90 și începutul anilor 2000 are o renaștere! Versiunea actualizată seamănă mai degrabă cu o tăietură în formă de tufă, dar lungimea este mai degradată și conică pentru a crea un top mai umflat. Este o alegere ideală pentru femeile cu păr mai gros.





8. The Soft Bob

Faceți cunoștință cu interpretarea mai moale, mai lejeră și mai casual a bob-ului tradițional și structurat. Textura și mișcarea înlocuiesc liniile drepte și ascuțite asociate de obicei cu un bob clasic. Îi flatează în special pe cei cu fire ondulate în mod natural.








9. Chanel Bob modernizat

După cum sugerează și numele, acest stil este o interpretare a bob-ului iconic al lui Coco Chanel, care este de obicei tocit la bărbie. Versiunea modernă are o parte laterală adâncă și este adesea cuplată cu breton, dându-i cea mai bună atmosfera franțuzească. Este, de asemenea, o altă tăiere care necesită întreținere redusă.








10. Wolf Cut

Lupul este un hibrid dintre shag și mullet și a crescut în popularitate datorită TikTok. Oferă volum mobil deasupra și textură pe părțile laterale și inferioare. Este, de asemenea, o tăietură relativ ușor de întreținut și cel mai bine coafată cu degetele.






11. Shag scurt

Nu ai nevoie de par lung pentru aceasta tunsoare. Versiunea scurtă a fost unul dintre cele mai populare stiluri din 2023, așa că de ce nu ar continua și anul viitor? Oferă mișcare abundentă și poate fi purtat de toate tipurile de păr. Shag-ul scurt este, de asemenea, o alegere excelentă pentru clienții care doresc un par mai scurt, dar nu sunt pregătiți pt o tăietură scurtă sau pixie.



12. Bottleneck Bangs

Acest breton la modă încep subțire și scurt în centru și devin curbat și mai lung în jurul ochilor, urmând linia pomeților - seamănă cu aspectul unei sticle. Lungimea poate fi ajustată dacă doriți ca pomeții să arate mai puternici sau dacă doriți să slăbiți o față mai largă prin redirecționarea atenției către ochi și buzele dvs.




13. Bob agitat

Un bob agitat este o tunsoare de lungime scurtă până la medie, cu stratificații grele pentru a crea o textură umplută, neuniformă. Este tăiat la lungimea de la ureche la gât pentru a obține mai multe straturi și textură. Acest aspect elegant, care necesită întreținere redusă este unul dintre cele mai populare stiluri ale anului 2023 și va continua să prospere anul viitor.







Culori îndrăznețe

Odată cu estetica glam alt și grunge care atrage mai mulți adepți, pregătește-te să vezi cum culorile părului devin și mai experimentale. Culorile vibrante ale părului și coafurile neconvenționale au fost populare în ultimii ani, iar această tendință poate continua să evolueze cu combinații mai unice și mai îndrăznețe,

64 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page