top of page

Despre noi

Povestea

Inspirație și primii pași

     Hairstyling-ul și arta mereu au făcut parte din viața mea. Începând de la mama mea care lucrează în salon, până la preocupările artistice moștenite din familie, pot spune că am avut o copilărie plină de inspirație. Nu știu clar de când am simțit asta, pur și simplu am găsit dintotdeauna eliberare în exprimările creative de toate tipurile.

   Energia și atmosfera salonului îmi este cunoscută încă de la vârsta de 4 ani. Cred că atunci s-a aprins scânteia, când priveam fascinat priceperea și siguranța din mâinile care țineau foarfecele.

Educație și Formare

     La 17 ani am decis să fac primul pas. Am urmat primul meu curs de profil, iar de atunci merg în fiecare an la Salon International London ca să fiu mereu la curent cu ultimele tehnici și tendințe. Ucenicia și primii ani ca profesionist i-am experimentat din postura de angajat. Aici mi-am cunoscut clienți pe care îi am și acum.

 

     Încă de pe atunci mă provocam în fiecare zi să încerc ceva nou sau să-mi depășesc limitele. Am și un ”record personal” de pe atunci: am făcut 56 de tunsuri într-o singură zi.

10752308_10153314097112538_9198123aa11_o.jpg
WhatsApp Image 2022-09-22 at 09.59.43.jpeg

Salonul RG

Știam că va fi greu să fac salonul prin forțele proprii, dar era clar pentru mine că acesta este pasul natural pentru a-mi dezvolta stilul și creativitatea. Aici am ajuns să am libertate totală. Decoruri, atmosferă, muzică, în sfârșit puteam să leg toate elementele necesare unei experiențe cu adevărat avangardiste.

 

Așa am descoperit și oportunitatea de a-mi forma o echipă care să înțeleagă viziunea mea artistică și să mă ajute la a construi ceva ce este unic în România.

Show-uri de avangardă

    Din dorința de a mă provoca și a-mi duce arta în altă dimensiune, am organizat mai multe show-uri de avangardă. Fiecare dintre ele a fost special, dar de departe cel mai provocator a fost cel făcut pe o croazieră în Danemarca.

 

     Libertatea pe care am simțit-o la aceste show-uri este cu adevărat specială, tunsul nemaifiind ceva păstrat în limitele salonului, ci fiind practicat ca o formă de spectacol și divertisment. Am performat lângă muzicieni, dansatori, magicieni, oameni alături de care am pus hairstyling-ul la locul său de drept: lângă celelalte arte.

_DSC1287_edited_edited.jpg

Academie

    Pe măsură ce mi-am dezvoltat propriul stil și tehnică, mi-am dat seama că ceea ce cultiv nu se găsește așa des în saloanele din România. Academia a fost un nou context în care să trec lucrurile într-o nouă dimensiune. 

 

    Îmi doresc să transmit pasiunea și dragostea mea pentru această artă mai departe către alți oameni dornici să devină profesioniști. Cred în viziunea mea și am încredere că poate lua forme spectaculoase dacă este dusă mai departe de oameni dedicați.

Echipa de specialisti Roberto Godini Salon

Galerie

Știm că mereu ești în căutare de inspirație,

așa că ți-am pregătit o selecție cu cele mai îndrăznețe și originale creații ale noastre.

bottom of page