top of page
Search

15 Coafuri pentru Petrecerea de Crăciun





1. Împletituri halo

O împletitură angelica ocazională care s-a bucurat de o renaștere plină de farmec, demnă de covor roșu, împletiturile halo sunt o coafură minunat de naturală pentru petrecerea de Crăciun. Arată uimitor cu o rochie lungă superbă și tocuri.







2. Ponytail elegant

Super glamour și îmbrățișând minimalismul, o coadă de cal lungă și elegantă va arăta cu un milion de dolari la petrecerea de Crăciun. Cu ajutorul nostru de experți, îți vom face șuvițele super drepte înainte de a-ți pune șuvițele în poziție, gata să uimească ringul de dans.







3. Trio ponytail rasucit

Combinând un updo cu glamourul unui downdo, trei cozi de cal răsucite joase este o coafură simplă de Crăciun care va avea cu siguranță pe toată lumea cu ochii pe tine la balul de Crăciun.







4. Bob glamour vintage Hollywood

Simțiți-vă ca un a-lister, cu o coafură pentru petrecerea de Crăciun care vă duce înapoi în zilele de aur ale Hollywood-ului. Un bob vintage te face să te simți ca un milion de dolari.







5. Tie-back răsucit

Este o coafură uimitoare pentru petrecerea de Crăciun care adaugă tone de profunzime podoabei tale capilare. Pentru o notă finală, o panglică sau un ac de păr festiv, drăguț, duce acest aspect la o alta dimensiune.









6. Coafura cu volum și bucle relaxate

Da volum șuvițelor tale și retrăiește acele zile de petrecere din anii 90, purtând o coafura cu volum si bucle relaxate. Îți celebrează volumul natural și implicit părul,în toată splendoarea lui.








7. Bucle texturate pentru șuvițe lungi

Natura versatilă a buclelor texturate înseamnă că sunt ideale pentru orice perioadă a anului. Acest stil distractiv oferă o minunata flexibilitate a firelor tale. De asemenea, lasă toată textura ta naturală să strălucească atunci când este combinata cu ținuta ta de Crăciun.







8. Noduri mari și îndrăznețe

Pe măsură ce ideile de păr pentru petrecerea de Crăciun continua, ia-ți treptele și coafează-le în noduri îndrăznețe, creând un aspect uimitor care i-ar înnebuni chiar și pe paparazzi!









9. Ponytail din stup

Este adevarat!Coafura tip stup s-a reîntors. Acest combo cu coada de cal din stup oferă o coafură rezistenta pt sesiunea de dans la petrecerea de Crăciun.







10. Wave-uri dramatice

În ceea ce privește ideile de păr de Crăciun, nu poți da greș cu wave-urile. Acest stil clasic glamour se potrivește fiecărei ținute imaginabile.







11. Un updo cu ponytail prins

Creați o intrare dramatică cu un ponytail prins în stil updo. Această coafură pentru petrecerea de Crăciun oferă impact, deoarece arată lungimea și adâncimea reală a firelor tale.







12. Impletitura delicata stil fishtail

Împletitura fishtail este o idee grozavă de coafura de Crăciun. Pot fi adăugate și agrafe de păr strălucitoare, dând și mai multe vibrații festive.








13. Un updo neo-punk elegant

Un updo neo-punk elegant și strălucitor este o idee de păr de Crăciun. Reinventează-te îmbinând o atitudine neo-noir cu rock 'n' roll anilor '50.








14. Coafura faux-bow de Crăciun

În loc să-ți pui accesorii în par, de ce să nu faci din șuvițele tale accesoriul? Un faux-bow este o idee drăguță de coafura de Crăciun, adăugând o notă de glam.








15. Împletituri mermaid accesorizate

Aceste împletituri sunt o coafura sofisticata pentru petrecerea de Crăciun, fiind ideale pentru șuvițele lungi si groase. Câteva accesorii sub forma de fulgi de zăpadă sau bijuterii florale creează și mai multă profunzime și evidențiază cât de uimitor este cu adevărat acest stil.



71 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page