top of page
Search

Sfaturi pentru un păr sănătos: Pregătește-ți părul pentru primăvară





Există o mulțime de moduri de a-ți pregăti părul pentru primăvară și de a evita orice daune grave pe care iarna le-ar putea provoca părului tău. Iată câteva sfaturi și trucuri de adăugat la rutina de îngrijire a părului, care vă vor menține părul sănătos toată iarna (și, prin urmare, sănătos și pentru restul anului)!








Stimulează scalpul


În timpul iernii, experții în păr spun că cel mai bine este să vă spălați părul mai rar. În schimb, folosește mai multe balsamuri hidratante. Cel mai bun mod de a da un impuls scalpului tău atunci când este uscat este să folosești un șampon de clarificare pentru o curățare profundă.



Vizitează-ți salonul pentru o tunsoare


Iarna este momentul perfect pentru a-ți vizita salonul pentru o tunsoare, deoarece părul tău este mai predispus la vârfuri despicate și alte deteriorări. Chiar dacă nu doriți să schimbați drastic lungimea părului, tăierea la mai puțin de un centimetru poate face minuni pentru sănătatea părului și îl poate salva de orice alte daune pe care vârfurile despicate le pot provoca pe termen lung.



Utilizați o cremă de reparare a vârfurilor despicate


Dacă nu ai timp să mergi la salon în acest moment, dar vrei totuși să legați acele vârfuri despicate, luați în considerare o cremă de reparare a vârfurilor despicate. Există o varietate de produse care ajută vârfurile despicate și multe chiar repară despicarea prin fuzionarea acesteia înapoi pe șuviță, dacă continuați să le utilizați în mod regulat.



Treceți la un șampon și balsam hidratant


Deoarece părul uscat este inevitabil în timpul lunilor de iarnă, ar trebui să fie o problemă să treci la un șampon și balsam mai hidratant. Poate doriți chiar să încorporați o mască cu ingrediente hidratante precum laptele de cocos și uleiuri naturale precum uleiul de argan. De asemenea, este inteligent să dormi pe o față de pernă de mătase sau satin iarna, deoarece acest lucru vă va ajuta părul să rețină orice umiditate pe care o puneți înapoi în el cu produsul.


Indiferent dacă aveți nevoie de un tratament de condiționare profund, de o tundere sau de sfaturi despre cum să vă îngrijiți părul, Salonul Roberto Godini este resursa dumneavoastră de încredere în tot ceea ce privește părul. Așadar, va așteptăm cu bratele deschise sa dam startul împreună unui nou capitol de înfrumusețare a podoabei capilare.

75 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page