top of page
Search

Coafurile Romantice


Când să purtați coafurile romantice?

Puteți purta aceste coafuri oricând doriți. Funcționează atât ziua, cât și noaptea, deși cu siguranță le puteți înfrumuseța pentru un look de seară mai fantezist, ajustându-vă machiajul și ținuta, plus aveți opțiunea de a adăuga flori, bijuterii și alte accesorii. Unele dintre cele mai bune ocazii pentru a purta o coafură romantică sunt:


  • La o întâlnire

  • La o nuntă

  • O aniversare

  • O zi de naștere

  • O noapte afara cu prietenii

  • La un cocktail

  • O reuniune

  • Pentru o absolvire

  • Și oriunde altundeva vrei să etalezi un look atemporal, ultra-feminin și elegant!

Acum, haideți să vedem mai jos câteva dintre cele mai bune coafuri romantice.



Nod jos si lejer

Daca îți dorești o coafura dulce și seducătoare pentru ocazii mai formale, un nod jos și lejer este ideal. Această coafură poate fi creată pe părul mediu spre lung și arată cel mai bine cu câteva valuri și bucle adăugate. Cheia perfecționării acestui aspect este să-l mențineți liber. Asigurați-vă nodul/chignon-ul la ceafă, fie în spate, fie în lateral.


Silky Waves

Dacă îți place să porți șuvițele în jos și vrei să emani un aspect romantic, optează pentru valuri perfect coafate, care au fost periate cu o perie cu vâsle pentru un finisaj neted și mătăsos. Cheia perfecționării acestui aspect este să păstrați valurile coezive (mai degrabă decât să le despărțiți) și să vă asigurați că și capetele sunt ondulate (mai degrabă decât să le puneți ca un aspect de val de plajă). Finalizați aspectul cu fixativ pentru a vă asigura că valurile voastre rămân pe loc pe tot parcursul zilei.


Coroana de împletituri

Această coafură necesită mai mult timp pentru a fi creata, dar rezultatele merită. O coroană de împletituri este o modalitate uimitoare de a crea un aspect romantic cu o notă de fler regal adăugat! Acest lucru va funcționa cel mai bine pe părul lung, dar o coroană împletită poate fi adăugată la lungimi mai scurte de păr prin utilizarea unei posturi prefabricate. Înfrumusețați acest look cu flori pentru un aspect boem șic. Rețineți că împletiturile vor ține mai bine dacă vă coafați părul la o zi sau două după ce v-ați spălat. Părul proaspăt spălat va fi prea moale pentru a fi coafat frumos.


Rulouri, împletituri și răsuciri

Rulourile și răsucirile sunt o modalitate rapidă și ușoară de a transforma părul înapoi într-o coafură romantică fără cusur. Pentru a crea acest aspect, folosiți despărțirea normală și apoi împletiți, răsuciți sau rostogoliți fiecare parte înapoi și fixați-l pe loc. Puteți deveni creativ cu acest tip de coafură romantică și puteți atașa flori, accesorii sau bijuterii pentru un plus de fler. Parul ondulat și creț este ideal pentru aceste tipuri de coafuri romantice.






Sfaturi și trucuri


Coafurile romantice trebuie sa aibă întotdeauna un loc în viața ta!

Există atât de multe dintre care să alegeți. Există stiluri pentru persoanele care nu doresc să petreacă mult timp coafându-și părul și există stiluri care sunt concepute pentru a fi precise și a dura puțin mai mult. Fă-ți timp atunci când alegi o coafură romantică. Vrei ca coafura ta să spună o poveste. Povestea ta de dragoste poate fi spusă dacă îți iei doar câteva minute și găsești un stil care să-ți spună numele.


Rețineți că doriți să alegeți o coafură care nu se potrivește doar personalității și ocaziei dvs., dar doriți și să vă asigurați că alegeți un stil care se potrivește formei feței, precum și texturii părului. Dacă aveți părul ondulat, nu încercați să împiedicați această caracteristică! Îmbrățișează-ți wave-urile și găsește un stil care va face din wave-urile tale vedeta spectacolului.


Unii ar putea argumenta că cavalerismul a murit, dar asta nu înseamnă că nu poți alege o coafură romantică pentru a te simți și a arăta sexy și irezistibil! Odată ce ai găsit o coafură romantică pe care o iubești, vei încerca să găsești toate scuzele din carte pentru a te îmbrăca și a-ți arăta părul nou uimitor!




88 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page