top of page
Search

Cadiveu BLONDE RECONSTRUCTOR


Reconstrucția absolută și prevenirea deteriorării înainte, în timpul și după tratamentele de decolorare. Inspirată de cele mai rare și mai prețioase perle, formula unică reconstructor blond cu ciclodextrină, proteină de restaurare a octilului și proteină perlată a fost dezvoltată cu tehnologia de încapsulare moleculară pentru a oferi un mecanism special de apărare instantanee care protejează și păstrează părul blond intact și sănătos. Soluție instantanee împotriva celor mai frecvente 5 probleme ale părului blond: ruperea, crețul, porozitatea, arămiul, părul care devine verde după piscină.

Se poate aplica pe orice tip de par, indiferent daca este tratat chimic sau este natural


Setul conține:


1. Șampon de curățare profundă Șampon purificator cu pH ușor acid, care îndepărtează metalele grele și mineralele. Evită reacțiile nedorite în timpul procesului de iluminare și îmbunătățește absorbția nutrienților în tratamentele cosmetice.

2. Fiber Filler Mască cu pH ușor acid și proteine ​​cu greutate moleculară mică, care recuperează intern fibra de păr din cortex și îmbunătățește rezistența părului împotriva ruperii și deteriorării viitoare.

3. Mască de echilibrare pH Mască de echilibrare cu proteine ​​perlate și lipide care reechilibrează pH-ul șuvițelor decolorate reducând în același timp porozitatea și sigilează profund cuticulele, făcând părul rezistent și lucios.

4. Blonde Lock 200ml - proteine ​​adezive, protecție solară care previne arămiul și culoarea verde cauzată de piscină. Reduce porozitatea șuvițelor, blocurilor de umiditate, etanșează capetele duble și asigură un control îndelungat al frizului.

5. Unbroken Blonde - sistem de protecție a părului pentru utilizare în timpul serviciilor de albire. Datorită tehnologiei de eliberare pe termen lung a substanțelor active Ciclodextrină și Octil Restore, formează un scut protector în jurul proteinei keratinei din păr și previne pierderea acesteia în timpul albirii. Previne ruperea părului și redă sănătatea părului. Protecție cu 70% mai mare în timpul procesului de decolorare.
25 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page