top of page
Search

COAFURI PT ZIUA FEMEII POTRIVITE LA LOCUL DE MUNCA


Femeile din întreaga lume și-au pus amprenta în afaceri în ultimii 25 de ani. Astăzi, este Ziua Internațională a Femeii și, prin urmare, este oportunitatea ideală de a sărbători femeile și calea incredibilă pe care acestea și-au pavat-o de-a lungul anilor.


Dacă sunteți o femeie de afaceri de succes, atunci vă dați seama de importanța stilului dvs. personal la locul de muncă. Când vine vorba de „îmbrăcarea pentru succes”, modul în care vă purtați părul este la fel de important ca și ținuta de afaceri. Unele medii de lucru necesită o ținută mai profesională, clasică, în timp ce altele permit un mediu mai relaxat. Oricum, stilul tău personal este primul lucru pe care îl vor observa colegii tăi.


Acestea fiind spuse, am vrut să împărtășim cu voi câteva coafuri puternice de Ziua Femeii care sunt potrivite pentru locul de muncă.



Bobul clasic și unghiular


Bobul clasic nu va ieși niciodată din stil, de unde și numele „clasic”. Aceasta este o coafură atemporală, care funcționează la fel de bine astăzi, așa cum a făcut-o acum 25 de ani. Este o coafură care funcționează pe majoritatea formelor feței și este potrivită pentru orice mediu de lucru.


Bobul poate fi purtat la diferite lungimi în funcție de caracteristicile dvs., cu sau fără breton. Este un stil versatil, deoarece poate fi purtat elegant și neted sau ondulat pentru a adăuga textură. Aruncați o privire la unele dintre coafurile Bob pe care le-am găsit, care ne fac să ne gândim la o femeie puternică.











Ce este acum în trend?


Orice lungime bob, scurt, mediu sau lung, dar fără straturi. Păstrați bobul într-o singura lungime pentru o linie perimetrală mai grea. Ondulați capetele cu un simplu finisaj clasic și lustruit.















Chignon


Nu poți greși niciodată cu un chignon. O coafură rapidă, ușor de făcut, dar încă foarte curată și clasică. Un chignon este un stil foarte elegant, care poate fi așezat înalt sau jos pe cap și cu sau fără o parte.


Se recomanda utilizarea unui ser de finisare pentru uniformizarea saturației pe întregul părul și oferă un finisaj neted.














Ca si altă opțiune, lăsați câteva șuvițe răzlețe în timp ce înfășurați părul în jurul bazei. Acest lucru va oferi o senzație mai modernă, dar mai relaxată acestei coafuri clasice.


















Mai jos puteți vedea o versiune mai compactă și mai umedă a acestei coafuri. Acest lucru se poate face literalmente cu părul umed de la duș. Asigurați -vă că folosiți o perie pt tapat pentru a vă asigura că părul este perfect netezit.











Bucle, bucle, bucle


Iubim femeile care își îmbrățișează buclele!

Dacă aveți părul creț în mod natural, acesta poate fi o modalitate foarte ușoară de a vă purta părul zilnic pentru muncă. După ce ați reușit sa învățați cum să lucrați cu modul acestuia natural de ondulare, acesta poate fi un proces ușor dimineața. Ceea ce ne place la bucle este că fiecare are o personalitate diferită. De la un cap de bucle la altul, nu sunt doua la fel. Dacă aveți părul ondulat și îl îndreptați de multa vreme, este posibil să fie timpul pentru o schimbare.


Buclele dvs.adaugă atât de multă personalitate și sunt, de asemenea, foarte potrivite pentru locul de muncă.





Lung și neted




Când ne gândim la femei puternice cu părul lung și neted, una dintre primele care îmi vine în minte este Cher. Unul dintre motivele pentru care ne place această opțiune este pentru că pare atât de lustruit și pus la punct. Cu toate acestea, sfatul nostru este că, dacă intenționați să purtați acest tip de coafură, este important să vă tăiați părul la fiecare 6-8 săptămâni. Acest lucru va asigura că părul rămâne sănătos cu aspect și nu apar vârfurile despicate.

Asigurați-vă că părul dvs. are o mulțime de strălucire folosind un ser de finisare.







Coafuri scurte


În continuare, împărtășim coafuri puternice de Ziua Femeii care sunt potrivite pentru locul de muncă pentru femeile care iubesc o coafură scurtă. Formele mai scurte sunt foarte puternice din multe motive. În primul rând, nu toate femeile pot să-și facă o coafură scurtă, iar din procentul care ar putea sa poarte, sunt multe care nici nu ar îndrăzni.


Dacă ești ca noi, poți recunoaște că atunci când vezi o femeie cu o tunsoare scurtă foarte stilată, există un moment în capul tău în care te gândești să alergi la hairstylist-ul tău și să-i rogi să iți taie parul. Se pare că gândul nu durează întotdeauna mult și, în cele din urmă, cei mai mulți dintre noi vom ajunge să nu o facem. Acesta este motivul pentru care credem că o coafură scurtă este puternică. Doar o femeie cu încredere va merge pentru asta. Derulează pentru a vedea unele dintre preferatele noastre.










Cu toate aceste opțiuni, care este potrivită pentru tine? Ce stil te reprezintă ca și femeie puternică? Ești pregătita pentru o transformare?


Pentru toate femeile puternice din această lume, continuă să faci ceea ce faci, lumea are nevoie de tine și de pasiunea ta.

171 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page